Bio tönkölypelyva

Tönkölypelyva!? Mire használható?

Tönkölypelyva párna két dolgot tud szuperül nyújtani: kiválóan támaszt alá és tökéletesen szellőzik!

A tönkölyhéj a hántolás után sértetlen marad, rugalmas tartásával szabadon mozog a párnahuzatban, levegős, valamint könnyű és stabil töltést ad, és rendkívül kényelmes.

A tönkölypárna igazodik testrészeink pl:fejünk, és nyakunk formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopunkat, így biztosítja a nyugodt és egészséges pihenést.

A tönkölypelyva több mint 90%-ban kovasavat tartalmaz, mely évekig párolog! A kovasav párolgásának és az ebből adódó Tönkölypelyvabiomágneses kisugárzásnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a tönkölypelyva párna. A párolgás hatására kellemes, lágy kényeztető melegség érezhető a párna körül. A kovasav a bőrön keresztül behatol a kötőszövetbe, és nyugtatóan hat az idegvégződéseinkre, görcs- és stressz oldó, fájdalomcsillapító illetve gyulladáscsökkentő hatású. Enyhíti a reumás, ízületi, migrénes tüneteket, valamint a krónikus gyulladásokat; csökkenti a hát- és derékfájást, a menstruációs görcsöket; szokták ajánlani alvászavarban szenvedőknek; de alkalmazható aranyér és felfekvés ellen is. A leizzadás ellen is megvéd, ugyanis a tönkölypárna kiváló légáteresztő képességének köszönhetően átszellőzik.
A tönkölypelyva párnákat ráadásul vegyszermentes, bio minősítésű tönkölybúza pelyvájával töltjük meg, így a környezetbarát töltőanyag.

Bio tönkölypelyva töltetű termékek webáruházunkban: Kattintson ide!

MEYA – Kézműves

Top

Kérdése van? Írjon nekünk! Kérdése van? Segítek!

← Prev Step

Köszönjök a levelét. Hamarosan válaszolunk.

Kérem valós adatokat adjon meg!

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Előzmények törlése