Meggymagpárna

Meggymagpárna

Ezeket az egyedülálló párnákat meggymaggal töltjük. Felmelegítés után (mikrohullámú sütőben, ill. sütőben) természetes melegséget árasztanak, ami ellazítja az izmokat, csillapítja a fájdalmakat, felmelegíti a hideg testrészeket. Fagyasztóba, ill. mélyhűtőbe téve hideg borogatásként alkalmazható, így törés, rándulás, zúzódás, égés, forrázás után „jegelheted” a bajt szenvedett testrészt. Kíméletesen, és tartósan enyhíti a fájdalmat, lüktetést, anélkül, hogy „lefagyasztana”, mint a jég, vagy jégakku, vagy vizes borogatás, ami sokszor nem is alkalmazható, mert a sérült tájék felázik!

A párnák 100% pamut anyagból készülnek. A mikrohullám minden alkalommal sterilizálja is egyben a párnát, így nem szükséges gyakran mosni!

Ha mégis mosni szeretnénk, a mosást ecettel, ill. semleges mosószerrel végezzük. Szárításuk azonban gyorsan történjen, ezért célszerű napra kitenni vagy télen radiátoron megszárítani.

A párnákat ötféle különböző méretben készítjük, hogy minden testrészre a megfelelő méretű és kialakítású párnát lehessen választani.

Hőterápia: A hő az érintett testrészen elnyelődik, így az izomszövetek megnyugodnak enyhül a fájdalom. A hőterápia serkenti a hajszálerekben a vérkeringést. Meleg hatására felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, javul a légzés, tápanyag felszívódás, emésztés.

Felhasználási területek:

Meleg párna- Hőterápiás párna:

Fájdalmat csillapítMeggymagpárna

Feszültségoldó

Izomlazító

Nyak-hát-vállfájdalmak

Térdfájdalom

Asztma tünetek enyhítése

Ízületi gyulladás, köszvény

Fogfájás

Fülfájás

Hasi fájdalmak, PMS

Hideg végtagok melegítése

Pihentető, nyugodt alvás

Hideg párna:

TörésMeggymagpárna

Rándulás

Zúzódás

Égés

Fejfájás

Baba-mama felhasználási terület:

Az újszülött kiságyát felmelegíti a párna, s a melegség visszaadja az anyaméh melegét. A gondosan felmelegített párna a baba mellett is hagyható, ha nyugtalan, így ellazítja őt, mivel feszültségoldó hatással is rendelkezik. A kisebb párna pocakfájdalmakra is kiváló. Ha a babakocsit hideg helyen tudjuk tárolni a meggymag párna tökéletesen felmelegíti a hideg babakocsit, hogy gyermekünket ne a jéghideg kocsiba fektessük, valamint tehetünk a baba mellé télen egy felmelegített párnát a sétálás idejére.

Terhesség:

A terhesség és szülés alatt fellépő kellemetlenségek enyhítésére szolgál. Enyhíti a gerinc- és hát és vállfájdalmakat. Ellazítja az izmokat.

Fájdalmak:

Reumás fájdalmak, hát-és nyakfájdalmak, térdfájdalmak enyhítésére szolgál.

Melegítés:

Télen az átfagyott végtagok melegítésére is alkalmas. Tv nézés közben is jó szolgálatot tesz egy hűvösebb szobában. Könnyíti az alvást, valamint ágymelegítőként is szolgál.

Fontos tudnivaló! Mikrohullámú melegítés:

Nagyon oda kell figyelni, hogy a tányér végig forogjon, nehogy a párna megégjen! Mindig ellenőrizze mennyire melegedett fel a párna mielőtt használni kezdi! Ha túl meleg a párna először tegyen valami más anyagot is a párna és a testrész közé! Nyílt sebre nem használható!

Gyerek egyedül sose melegítse meg a párnát!

Kezelés alatt álló betegek kérjék ki orvosuk tanácsát a termék használatáról!

Meggymagpárna

Top

Kérdése van? Írjon nekünk! Kérdése van? Segítek!

← Prev Step

Köszönjök a levelét. Hamarosan válaszolunk.

Kérem valós adatokat adjon meg!

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Előzmények törlése